Hirsi-kartulisupp

Retsept: Valmistamine

Tee kõhule pai ja valmista mahe hirsi-kartulisupp

Kui vähegi võimalik, siis on hea valmistada süüa ikka võimalikult mahedast toorainest. Sellisest, mis on kasvatatud hoole ja armastusega. Kahte viimast jagub kindlasti ka lihtsasti valmistatavasse hirsi-kartulisuppi. Ja kui suppi sööd, siis teed kõhule pai!

Keeda hirss, vala kastrulisse vesi ja kõik tükeldatud köögiviljad. Keeda pehmeks, maitsesta, püreeri. Lisa koor ja singikuubikud ning hirss, serveeri kuumalt koos peterselliga.

Koostisosad
  • 150 g keedetud Veski Mati Hirssi
    1,5 l vett
    500 g kartuleid
    1 porrusibul
    1 sibul
    1 porgand
    2 küüslauguküünt
    soola, koriandrit, rohelist pipart
    1 dl rõõska koort
    peterselli serveerimiseks
    100 g maasinki