Kartulihelvestes paneeritud maheveisehakklihapallid

Retsept: Kairi Tähe - Must Makroon Valmistamine

4-le inimesele, ettevalmistusaeg 30 min, küpsetamine 20 min

Valmistamine:

Haki küüslauk ja sibul nii peeneks kui võimalik, lisa hakkliha ja ülejäänud koostisosad. Lase min 20 lihtsalt seista, enne kui väikesed pallid vormid. Paneeri need kartulihelvestes (jällegi pole mõtet koonerdada) ja prae kesmisel kuumusel kuldpruuniks.

Suupistelauale on väga sobilik ja efektne valik – praekartul, lihapall ja marineeritud sibul. Pane tiku otsa ja serveeri. Sobib hästi külmale lauale.

Kartulihelvestes lihapallid

 

 

Koostisosad

400gr (mahe)veisehakkliha

400gr seahakkliha

Veski Mati kartulihelbeid

1 sibul

2-3 küüslauguküün

2-3spl hapukoor

3 muna

värske tüümian (pole mõtet koonerdada)

2-3tl kuivatatud pune

0,5tl suhkrut

1-2tl soola

1tl värskelt jahvatatud pipart