Select Page

Veski Mati Durum pasta CORNETTI RIGATI, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult lühikesi väikseid sarvekesi. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.

CORNETTI RIGATI
pasta krõbeda saiapuru koorikuga

400 g

malunas

800 g

500 ml

Peotäis

6

2 peotäit

1 spl

120 g

2 peotäit

CORNETTI RIGATI

KASTE

Värskeid tomateid

Koort

Päikesekuivatatud tomateid

Anšoovist

Küüslauguküüs

Värsket basiilikut

Punast veiniäädikat

Veski Mati riivsaia

Riivitud Parmesani juustu
Sool
Must pipar

400 g

malunas

800 g

500 ml

Peotäis

6

2 peotäit

1 spl

120 g

2 peotäit

CORNETTI RIGATI

KASTE

Värskeid tomateid

Koort

Päikesekuivatatud tomateid

Anšoovist

Küüslauguküüs

Värsket basiilikut

Punast veiniäädikat

Veski Mati riivsaia

Riivitud Parmesani juustu

Sool

Must pipar

  1. Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
  2. Kuni pasta keeb, prae pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga.
  3. Kastme valmistamiseks sega kõik koostisosad ning lisa maitse järgi soola ja pipart.
  4. Haki sibul, oliivid, kirsstomatid ja praetud kana.
  5. Lisa pastale kõik lisandid ja vala valmistatud kastmega üle.