Select Page

Veski Mati Durum pasta FUSILLI, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult kokkusurutud spiraale.
Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.

Fusilli
pasta kreemja vegan kastmega

400 g

1

1

2 peotäit

1 tl

3

1 tl

30 g

1 spl

FUSILLI

Suur kartul

Keskmine porgand

Pool valget sibulat

India pähkleid

Jahvatatud kurkumit

Küüslauguküünt

Soola

Pärmihelbeid

Õunaäädikat

400 g

1

1

2 peotäit

1 tl

3

1 tl

1 spl

30 g

FUSILLI

Suur kartul

Keskmine porgand

Pool valget sibulat

India pähkleid

Jahvatatud kurkumit

Küüslauguküünt

Soola

Õunaäädikat

Pärmihelbeid

  1. Lisa potti 2 klaasi vett ning sinna sisse kuubikuteks lõigatud kartulid, porgandid ja sibulad, India pähklid, hakitud küüslauk, kurkum ja sool.
  2. Kuumuta segu umbes 10 minutit, kuni see keeb.
  3. Aseta keedetud köögiviljad koos kogu vedelikuga blenderisse ning lisa sinna ka pärmihelbed ja õunäädikas.
  4. Sega ühtlaseks kreemjaks massiks. Maitsesta vajadusel soolaga.
  5. Keeda pasta pakendil näidatud viisil. Serveeri koos valmistatud kastmega.