Veski Mati Durum pasta FARFALLE, 400g.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/05/farfalle_x2.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6731@2x.png)
Pasta, mis meenutab oma kujult lipsukesi. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6730@2x.png)
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
FARFALLE
pasta salat
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/farfalle_x1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65792.png)
400 g
2
Peotäis
1 purk
100 g
250 g
–
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
Pool klaasi
Pool klaasi
1 spl
1 spl
–
1 tl
1 tl
1 tl
–
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65791.png)
FARFALLE
Kanafileed
Kirsstomateid
Musti oliive
Väikest spinatit
Mini-mozzarellapalle
Pool punast sibulat
KASTE
Ekstra oliiviõli
Punast veiniäädikat
Mett
Sidrunimahla
Purustatud küüslauguküüs
Kuivatatud pune
Kuivatatud majoraani
Soola
Pipar
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/farfalle_x1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65791.png)
400 g
2
Peotäis
1 purk
100 g
250 g
–
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
Pool klaasi
1 spl
1 spl
–
1 tl
1 tl
1 tl
–
FARFALLE
Kirsstomateid
Musti oliive
Väikest spinatit
Mini-mozzarellapalle
Pool punast sibulat
KASTE
Ekstra oliiviõli
Punast veiniäädikat
Mett
Sidrunimahla
Purustatud küüslauguküüs
Kuivatatud pune
Kuivatatud majoraani
Soola
Pipar
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Kuni pasta keeb, prae pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga.
- Kastme valmistamiseks sega kõik koostisosad ning lisa maitse järgi soola ja pipart. Haki sibul, oliivid, kirsstomatid ja praetud kana.
- Lisa pastale kõik lisandid ja vala valmistatud kastmega üle.