Veski Mati Durum pasta LINGUINE, 400g.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/05/linguine_x2.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6731@2x.png)
Pasta, mis meenutab oma kujult pikka linti, kuid on palju laiem ja paksem kui spagetid. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6730@2x.png)
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Path-5123@2x.png)
Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.
LINGUINE
pasta krevettidega
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/linguine_x1-1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65792.png)
400 g
100 g
–
3
100 ml
2 klaasi
2 peotäit
2 peotäit
1 tl
–
–
800 g
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65791.png)
LINGUINE
Võid
Valge sibul
Küüslauguküünt
Kuiva valget veini
Toidu- või vahukoort
Rukolat
Parmesani juustu
Jahvatatud paprikat
Sool
Pipar
Keetmata sabaga krevette
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/linguine_x1-1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65791.png)
400 g
100 g
–
3
100 ml
2 klaasi
2 peotäit
2 peotäit
1 tl
–
–
800 g
LINGUINE
Võid
Valge sibul
Küüslauguküünt
Kuiva valget veini
Toidu- või vahukoort
Rukolat
Parmesani juustu
Jahvatatud paprikat
Sool
Pipar
Keetmata sabaga krevette
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Maitsesta krevetid soola ja pipraga. Sulata pannil 50 g võid. Prae krevette mõlemalt küljelt umbes 2-3 minutit, kuni need muudavad värvi. Tõsta need pannilt kõrvale.
- Sulata ülejäänud või pannil. Prae tükeldatud sibul ja küüslauk. Vala pannile vein.
- Hauta paar minutit ja lisa koor ning kuumuta segu keemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.
- Sega pasta koorekastme ja krevettidega. Serveerimiseks lisa rukolat ja parmesani juustu.