Select Page

Veski Mati Durum pasta LINGUINE, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult pikka linti, kuid on palju laiem ja paksem kui spagetid. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.

LINGUINE
pasta krevettidega

400 g

100 g

3

100 ml

2 klaasi

2 peotäit

2 peotäit

1 tl

800 g

LINGUINE

Võid

Valge sibul

Küüslauguküünt

Kuiva valget veini

Toidu- või vahukoort

Rukolat

Parmesani juustu

Jahvatatud paprikat

Sool

Pipar

Keetmata sabaga krevette

400 g

100 g

3

100 ml

2 klaasi

2 peotäit

2 peotäit

1 tl

800 g

LINGUINE

Võid

Valge sibul

Küüslauguküünt

Kuiva valget veini

Toidu- või vahukoort

Rukolat

Parmesani juustu

Jahvatatud paprikat

Sool

Pipar

Keetmata sabaga krevette

  1. Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
  2. Maitsesta krevetid soola ja pipraga. Sulata pannil 50 g võid. Prae krevette mõlemalt küljelt umbes 2-3 minutit, kuni need muudavad värvi. Tõsta need pannilt kõrvale.
  3. Sulata ülejäänud või pannil. Prae tükeldatud sibul ja küüslauk. Vala pannile vein.
  4. Hauta paar minutit ja lisa koor ning kuumuta segu keemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.
  5. Sega pasta koorekastme ja krevettidega. Serveerimiseks lisa rukolat ja parmesani juustu.