Select Page

Veski Mati Durum pasta  SPAGHETTI, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult pikka ja õhukest silindrit. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.

SPAGHETTI
pasta lihapallidega

400 g

malunas

250 g

250 g

1 tl

1 tl

1 spl

1 spl

1 tl

3 tl

malunas

900 ml

4

2

1 tl

SPAGHETTI

LIHAPALLID

Seahakkliha

Veisehakkliha

Kuivatatud pune

Kuivatatud küüslauku

Värsket hakitud basiilikut

Värsket hakitud peterselli

Soola

Muna

Leivapuru

TOMATIKASTE

Riivitud tomatit

Sibul

Väike porgand

Selleri vars

Küüslauguküünt

Loorberilehte

Soola

400 g

malunas

250 g

250 g

1 tl

1 tl

1 spl

1 spl

1 tl

malunas

3 tl

900 ml

4

2

1 tl

SPAGHETTI

LIHAPALLID

Seahakkliha

Veisehakkliha

Kuivatatud pune

Kuivatatud küüslauku

Värsket hakitud basiilikut

Värsket hakitud peterselli

Soola

Muna

TOMATIKASTE

Leivapuru

Riivitud tomatit

Sibul

Väike porgand

Selleri vars

Küüslauguküünt

Loorberilehte

Soola

  1. Kuumuta ahi temperatuurini 200°C. Sega kõik lihapallide koostisosad.
  2. Vormi pallid ja küpseta ahjus umbes 10 minutit, kuni pallid on kenasti pruunistunud.
  3. Haki sibul, porgand, selleri vars ja küüslauk ning prae pannil.
  4. Vala peale riivitud tomatid, lisa loorberilehed ning maitse järgi soola ja pipraga.
  5. Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
  6. Lisa küpsetatud lihapallid tomatikastmele ja kuumuta keemiseni.
  7. Sega pasta kastmega ja serveeri.