Veski Mati Durum pasta SPAGHETTI, 400g.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/05/spaghetti_x2.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6731@2x.png)
Pasta, mis meenutab oma kujult pikka ja õhukest silindrit. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6730@2x.png)
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Path-5123@2x.png)
Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.
SPAGHETTI
pasta lihapallidega
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/spaghetti_1_x1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-65792.png)
400 g
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
250 g
250 g
1 tl
1 tl
1 spl
1 spl
1 tl
–
3 tl
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
900 ml
–
–
–
4
2
1 tl
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6579160.png)
SPAGHETTI
LIHAPALLID
Seahakkliha
Veisehakkliha
Kuivatatud pune
Kuivatatud küüslauku
Värsket hakitud basiilikut
Värsket hakitud peterselli
Soola
Muna
Leivapuru
TOMATIKASTE
Riivitud tomatit
Sibul
Väike porgand
Selleri vars
Küüslauguküünt
Loorberilehte
Soola
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/spaghetti_1_x1.png)
![](https://www.veskimati.ee/pasta/wp-content/uploads/2020/04/Group-6579160.png)
400 g
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
250 g
250 g
1 tl
1 tl
1 spl
1 spl
1 tl
–
![malunas](wp-content/uploads/2020/04/Group-6573.png)
3 tl
900 ml
–
–
–
4
2
1 tl
SPAGHETTI
LIHAPALLID
Seahakkliha
Veisehakkliha
Kuivatatud pune
Kuivatatud küüslauku
Värsket hakitud basiilikut
Värsket hakitud peterselli
Soola
Muna
TOMATIKASTE
Leivapuru
Riivitud tomatit
Sibul
Väike porgand
Selleri vars
Küüslauguküünt
Loorberilehte
Soola
- Kuumuta ahi temperatuurini 200°C. Sega kõik lihapallide koostisosad.
- Vormi pallid ja küpseta ahjus umbes 10 minutit, kuni pallid on kenasti pruunistunud.
- Haki sibul, porgand, selleri vars ja küüslauk ning prae pannil.
- Vala peale riivitud tomatid, lisa loorberilehed ning maitse järgi soola ja pipraga.
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Lisa küpsetatud lihapallid tomatikastmele ja kuumuta keemiseni.
- Sega pasta kastmega ja serveeri.