Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees pehmeks ja nõruta. Jäta 1 dl keeduvedelikku alles juhuks, kui on tarvis kastet vedeldada.
Puhasta küüslauk ja lõika õhukesteks viiludeks, kuumuta kergelt kastruli põhjas õlis. Lisa vein, keeda paar minutit. Seejärel lisa koor, sool ja tšillihelbed. Lisa pesto.
Kuumuta kastet segades veel paar minutit.
Lisa krevetid. Keeda kõige enam paar minutit.
Serveeri äsjakeedetud pastat koos krevetikastmega.
Rebi serveerimisel roale värsket basiilikut.
www.veskimati.ee
400 g Veski Mati öko spagette
1-2 küüslauguküünt
1 sl oliiviõli
1 dl kuiva valget veini
200 ml koort
tšillihelbeid
3-4 sl pestot
400 g kooritud krevette
soola
serveerimiseks basiilikut