Keeda potis Veski Mati Spelta täistera fusilli. Pane tähele – täisterapasta valmib tavalisest pisut kauem.
Lisa keeduveele maitse järgi soola.
Valminud fusilli tõsta pannile, kus hauta neid koores ning toorjuustuga.
Kui toorjuust on sulanud, lisa külmsuitsulõhe viilud.
Lase veel mõni minut podiseda!
Serveeri maitserohelisega.
Vaata retsepti videot ka meie facebooki lehel:
Seda, et eestlane on kalarahvas teame me kõik. Kala võib kohata ka erineval kujul roogades, näiteks nagu selles täisterapastaga maitsvas toidus.
Posted by Veski Mati on 15. november 2017. a.
www.veskimati.ee
150 g Veski Mati Spelta täistera fusilli pasta
100 g Toorjuust
100 g Rõõsk koor
100 g Külmsuitsu lõhe
Maitse järgi soola