Riisivorm suitsujuustuga

Retsept: Kristel Vokk, Raamatust “Riis maailma köögis” Valmistamine

Valmistamisaeg: 30 minutit
4–6-le

Kuumuta ahi pöördõhuga reziimil 150 kraadini. Loputa riis korralikult külma veega. Haki sibul ja prae see kookosrasvas koos kanahakklihaga läbi. Maitsesta Himaalaja soolaga. Riivi suvikõrvits ja haki paprika. Vala 2 dl vett ja ülejäänud komponendid ahjuvormi, lisa 2 sl maitsestamata toorjuustu, sega läbi ja riputa peale riivitud suitsujuust ning küpseta ahjus 20 minutit.

Koostisosad
  • 200 g Veski Mati Pruuni või punast täisterariisi
  • 2 dl vett
  • 300 g delikatess kanahakkliha
  • 100 g riivitud suitsujuustu
  • 1 sibul
  • 1 paprika
  • ½ suvikõrvitsat
  • 2 sl maitsestamata toorjuustu
  • Himaalaja soola