Spelta pitsa

Retsept: Veski Mati Valmistamine

Pakist saab 3 pitsapõhja

Vala paki sisu kaussi, lisa 210-230 ml sooja vett (30-32 ºC) ja 20 ml taimeõli (soovitavalt oliiviõli), maitsesta.

Sõtku tainas ühtlaseks ja vormi pätsiks ning jäta 1-1,5 tunniks sooja kohta kerkima kuni maht on kahekordistunud.

Kata tainas rätiku või kilega, et vältida pinna kuivamist. Rulli tainas ja aseta määritud küpsetusplaadile või küpsetuspaberile.

Küpseta eelsoojendatud ahjus 200-220 ˚C juures 10-25 minutit sõltuvalt pitsa paksusest ja täitematerjalist.

 

www.veskimati.ee

Koostisosad

Pakk (400 g) Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu

210-230 ml sooja vett (30-32 ºC)

20 ml taimeõli (soovitavalt oliiviõli)

Vali vastavalt maitsele sobiv täidis