Täisterapasta röstitud tomati ja kitsejuustuga

Retsept: Merilin Siimpoeg/Koogikontor Valmistamine

Lõika tomatid pooleks ja viiluta 3 küüslauguküünt.

Vala ahjuplaadile, piserda üle oliiviõliga ja raputa peale soola. Rösti ahjus 200 kraadi juures 20 minutit. Suru siis kahvliga pehmeks möksiks.
Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi. Viiluta 1/2 sidrunit ja lõika väikesteks tükkideks. Kuumuta pannil õli, lisa sidrunitükid ja ülejäänud küüslauguviilud.

Prae mõni minut. Lisa sinna hulka pasta ja ½ tomatimöksist. Sega kõik läbi.
Serveeri pasta ülejäänud tomatimöksi, juustu ja peterselliga.

 

www.veskimati.ee

Koostisosad

1 pakk (400 g) Veski Mati täisterapastat
500 g kirsstomateid
4-5 küüslauguküünt
1 sidrun
oliiviõli
soola, pipart

Serveerimiseks:
150 g kitsepiima toorjuustu
peterselli