Toorpudru valmistamiseks vajad Veski Mati kaerahelbeid. Vali juurde 1 komponent (piim, kookospiim, mandlipiim, õunamahl või värskelt pressitud apelsinimahl) (3 dl).
Sega 1,5 dl valitud Veski Mati helbeid, 3 dl valitud vedelikku, 1 sl chia seemneid, 1-2 sl vedelat mett ja näpuotsatäis kaneeli. Pane segu karpi ja lase vähemalt 6 tundi jahedas seista. Vali juurde 2 sl 2-3 lisandit (Kreeka jogurt, kondenspiim, mandlilaastud, värsked marjad, hakitud pähklid, viilutatud banaan, kookoshelbed, maapähklivõi, 1 tl riivitud sidrunikoort).
Lõppviimistlus – kui kaerahelbed on jahedas tõmmanud, valige pudru juurde kaks valitud lisandit.
Segage need sisse ja kallake ka kaunistuseks pudrule!