Vikerkaare muffinid

Retsept: Katrin Uibopuu Valmistamine

Sega suhkur, jahu ja sooda ühes kausis, teises kausis sulatatud või, munad ja piim. Kalla või-muna-piima segu kuivainetele. Värvi tainas soovi korral toiduvärvidega värviliseks. Keera ahi 200 kraadi peale, kalla tainas muffinivormidesse ja küpseta 15-18 minutit. Vahusta ühes kausis toasoe toorjuust, teises vahukoor tuhksuhkruga, sega kokku. Soovi korral värvi kreem toiduvärvidega. Kaunista muffinid kreemiga.

Koostisosad
  • 45 gr tuhksuhkrut
  • 250 gr Veski Mati Eriti head nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 85 gr sulatatud võid
  • 2 suurt muna
  • 200 ml piima
  • Kreemiks:
  • 200 gr (Mascarpone) toorjuustu
  • 200 ml vahukoort
  • 2-3 spl tuhksuhkrut (maitse järgi)