Sulata kastrulis vaiksel tulel mesi, või ja šokolaad. Sega, kuni segu on ühtlane.
Sega teises kausis omavahel helbed, pähklid ja chia- ning päevalilleseemned ning lisa siis
sulanud mee-või-šokolaadisegu. Sega kõik läbi ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Rösti 150-kraadises ahjus u 30 minutit. Sega plaaditäit vahepeal paar korda.
Valmis müslile lisa kuivatatud jõhvikaid ja mangot.
www.veskimati.ee
4 dl Veski Mati 8-viljahelbeid
2 dl Veski Mati Tatrahelbeid
100 g hakitud metspähkleid
100 g hakitud India pähkleid
3 sl chia-seemneid
100 g päevalilleseemneid
150 g kuivatatud jõhvikaid
150 g kuivatatud mangot – tükeldatuna
4 sl mett
50 g võid
150 g tükeldatud tumedat šokolaadi